Kondomer til kvinder

Det er ikke alle der ved der finden et kondom til kvinder, det er heller ikke så udbredt som kondomer til mænd er. Det bliver kaldt et Femidom og er ligesom kondomer lavet af enten latex eller et kunstigt materiale hvis man er allergisk overfor latex. Selve udformningen minder ikke så meget om et almindeligt kondom men mere om en cylinder som kvinden skal indsætte i skeden inden samleje. Det fungere så på den måde at manden skal have penis ind i den cylinder og som derved ikke har direkte kontakt med kvinden men for sin udløsning i femidomet. Det virker som det skal og forhindre udønsket graviditet og kønssygdomme, mange synes dog ikke det ser så charmerende ud da starten af cylinderen hænger lidt ud af skeden.

Hvis kondomer brister

Ud over at man kan få sig en kønssygdom er der også risikoen for at blive gravid, og derfor er det smart ret hurtigt at blive testet for dette og evt. opsøge læge eller apotek for at få en fortrydelses pille. Det er muligt nu at få en graviditetstest der kan teste allerede efter 8 dage fra samlejet. En af de mest hyppige sexsygdomme for tiden er Klamydia og det er en skummel sygdom da langt de fleste ikke har nogen symptomer. Og faren ved det er at kvinder der går længe med klamydia infektion kan ende med at få svært ved at blive gravid senere i livet. Langt de fleste har dog symptomer i form af svie ved vandladning eller tisse glasskår som man siger, og det gælder både mænd og kvinder. Oplever du disse symptomer skal du opsøge din læge hurtigt og komme i behandling for dette. Det er nu muligt at få klamydia hjemmetest til mænd og kvinder men selvom de viser et negativt resultat og man stadig har symptomer bør læge opsøges.

Vil man gerne blive gravid

Så er det bedste råd at bruge ægløsningstest så man bedst kan planlægge hvornår man skal dyrke sex med sin partner for at der er størst chance for at blive gravid. Ægløsning for kvinden sker ca. midt mellem hendes menstruation så det anbefales at begynde at teste fra ca 10-12 dage efter sin menstruation start. Der ud over kan andre faktorer også spille ind både for manden og kvinden, feks. er det ikke smart hvis en af parterne er for stressede eller det går for hurtigt og manden trækker sig for hurtigt ud efter udløsning. Det er kun ganske kort tid at mandens sædceller har til at befrugte æggene før energien forsvinder fra begge ting.

Menstruation uden bind og tamponer

Hvis man tænker på hvor mange bind og tamponer der bliver brugt verdenen over og efterfølgende smidt ud så er det rigtig mange ton. Hvis du der i mod skifter til en menstruations kop sparer du ikke bare en masse penge du sparer også miljøet for en masse affald. Det kræver lidt at vænne sig til en menstruations kop, men når det først er sket er det for mange kvinder det bedste de har oplevet længe. For nogle kan det i starten være nødvendigt at supllerer med bind indtil man har fået tilpasset sin kop rigtigt. Da der jo af gode grunde er forskel på kvinder specielt før/efter en fødsel findes menstruations kopper i 2 størrelser, hvor large anbefales til kvinder der har født. 

Visning:
Produkter / side
Sorter efter
 Klamydiatest for kvinder 

- vejledende hjemmetest
- med dansk instruktion

- vejledende hjemmetest
- med dansk instruktion

 WomanCup - str. Large 

- menstruationskop i silicone
- alternativ til tamponer og bind

- menstruationskop i silicone
- alternativ til tamponer og bind

 s.Hair mini intim shaver 

- smart mine shaver designet af kvinder
- let at komme til de svære områder ved bikini linien

- smart mine shaver designet af kvinder
- let at komme til de svære områd...

 Soft-Tampons 10 stk. Normal 

- skum tamponer uden snor
- til brug under samleje, sport osv.

- skum tamponer uden snor
- til brug under samleje, sport osv.

Side:

 

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler