Hvorfor Gratis kondomer

Ja hvorfor skal man egentlig dele gratis kondomer ud, folk kan jo bare købe dem tænker man umiddelbart, men det gør folk bare ikke desværre. Hos Kondomland giver vi hvert år 10.000-15.000 kondomer til Natteravnene i håb om at de unge vil begynde at bruge kondomer hvilket statestikkerne siger at de ikke gør i det omfang unge mennesker brugte prævention før i tiden.

Man dør ikke af kønssygdom

Det har de unge helt ret i, det gør man ikke mere, men det er ikke mange år siden at HIV var en livstruende sygdom som kostede mange mennesker livet, der i blandt Freddy Mercery fra bandet Queen. I dag har forskerne så udviklet medicin der gør at man ikke behøver at dø af sygdommen men man bliver til gengæld heller ikke helbredt for den. Der ud over er både Klamydia og Herpes i stigning igen på grund af manglende kondom brug, og de sygdomme er på ingen måde til at spøge med da de både kan resulterer i barnløshed og andre ubehagelige symptomer.

Bruger ikke penge på kondomer

Problemet med de unge mennesker i dag er at ud over de ikke mener der er noget farligt ved at dyrke sex uden kondom så synes de heller ikke de vil bruge penge på kondomer, så hellere købe noget sprut til byturen eller smøger efter skoletid. Derfor mener vi at det gavner en god sag når vi støtter Natteravnene med kondomer som de deler gratis ud til de unge så de på den måde ikke kan bruge prisen som undskyldning.

DER KAN KUN VÆLGES ENTEN MEDIUM ELLER X-LARGE GRATIS KONDOMER

Visning:
Produkter / side
Sorter efter
 12 GRATIS Kondomer 

- Du skal selv putte i kurven
- HUSK vælg størrelse

- Du skal selv putte i kurven
- HUSK vælg størrelse

 Bliv ved servietten 1 stk. 

- nedsætter følsomheden på penis
- forsinker udløsningen for manden

- nedsætter følsomheden på penis
- forsinker udløsningen fo...

 Prøvepose med 8 små vareprøver 

- produkt samples
- 8 forskellige

- produkt samples
- 8 forskellige

 3 stk. Glowing Condoms 

- selvlysende kondomer
- D:52mm L:183mm T:0,07mm

- selvlysende kondomer
- D:52mm L:183mm T:0,07mm

Side:

 

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler