Trojan Kondomer fra USA

Lige så vel som Durex kondomer er velkendt over hele Europa så er Trojan kondomer kendt over hele USA og Canada. De har været på markedet i over 30 år og er stadig det største kondom brand i Amerika. Sortimentet fra Trojan har bestemt ikke stået stille, mere eller mindre hvert år udkommer de med nye kondom varianter, men det klassikere er stadig Trojan Magnum serien som var noget at det første de kom på markedet med.

XL kondomer fra Trojan

Det man skal huske er at på det Amerikanske markedet er en stor del af befolkningen afro-amerikanere og de er som bekendt udstyret lidt over middel når det kommer til penis størrelse. Derfor er en stor del af kondomerne fra Trojan også større end vores gennemsnitlige kondom størrelse er i Danmark/Europa. Dvs det man hos Trojan kalder Normal/medium kondom vil i Dansk målestok være et Large kondomer ller X-large kondom.

Kondomer uden CE mærkning

Da alle kondomer fra Trojan er tiltænkt det Amerikanske markede er de ikke CE godkendt som vi kender fra alle de kondom mæker vi sælger fra producenter i Europa. Det betyder bestemt ikke at kvaliteten er dårligere på Trojan kondomer, tværtimod så skal de være godkendt efter endnu strengere Amerikanske regler for at få lov til at blive solgt i USA. Så du skal ikke være bekymret for at kondomer fra Trojan er sikre nok det kan vi med sikkerhed sige at de er.

Visning:
Produkter / side
Sorter efter
 10 stk. TROJAN - Magnum Ecstacy kondomer 

- optimal nydelse for begge parter
- D:58mm L:200mm T:0,06mm

- optimal nydelse for begge parter
- D:58mm L:200mm T:0,06mm

 12 stk. TROJAN - Magnum XL kondomer 

- XX-Large kondom
- D:58mm L:200mm T:0,06mm

- XX-Large kondom
- D:58mm L:200mm T:0,06mm

 12 stk. TROJAN - Magnum Thin kondomer 

- XX-Large tynde kondom
- D:58mm L:200mm T:0,04mm

- XX-Large tynde kondom
- D:58mm L:200mm T:0,04mm

Side:

 

Facebook
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler