• Bestil inden 16.30 - sendes samme dag!
  • Neutral afsender adresse & tekst på kontoudtog
  • Fri fragt til posthus, ved køb over 300Kr.
  • Kundeservice: 4017 8000

Durex Performa

Tidlig udløsning er et helt almindeligt problem for mange mænd, der kan lide sex – og hvem kan ikke det?

Alle kvinder vil gerne have en begejstret elsker. Men når begejstringen løber af med manden, kan det medføre skuffelse i soveværelset, da kvinder af fysiske årsager tit er længere tid om at få orgasme end mænd.

Problemet er lige så gammelt som Adam og Eva, og derfor var det oplagt for Durex at gøre noget ved det som den første kondomfabrikant.

Durex er grundlagt i 1915 under navnet The London Rubber Company, og i de første leveår solgte firmaet kun kondomer fra USA. Først i 1950 begyndte virksomheden selv at producere kondomer under navnet Durex.

 

Da Durex Performa Kondomer kom på markedet, var de verdens første delay kondomer. Indvendigt er Durex Performa Kondomer nemlig påført en smule bedøvende creme. Cremen er baseret på benzokain og nedsætter følsomheden i mandens penis en smule, så kvinden bedre kan nå at få orgasme.

 

Durex Performa Kondomer blev hurtigt populære hos mænd, der gerne vil glæde sig selv og sexpartneren med en længere oplevelse. Siden har andre fabrikanter kopieret den gode idé med bedøvende creme i kondomet.

Men Durex Performa Kondomer er stadig et hit hos kvinderne, og salgstallet har rundet 5 millioner på verdensplan.

 

50 år ændrede alt på kondommarkedet

Meget har ændret sig, siden de første fabriksproducerede præservativer så dagens lys.

Dengang var kondomer en stærkt kontroversiel vare, fordi kirkens folk mente, at de ødelagde folkets moral.

 

Samtidig var det en tvivlsom oplevelse at dyrke sex med dem. Men fra 1930 kunne ”gummi” produceres i tyndt latex, hvilket var en klar forbedring fra de første kondomer, der var af lige så kraftigt materiale som cykelslanger.

 

Da de første Durex kondomer kom på markedet, var kondomer stadig glatte neutralt udseende hylstre, og mange var flove over at købe dem. Sådan er det ikke længere.  I dag kan de indkøbes på nettet, og der er masser af varianter for enhver smag til mænd i alle størrelser.

De produceres oftest af tyndt latex, polyurethan eller polyisopren og kan bruges med eller uden glidecreme.

Foruden Durex Performa Kondomer er der i dag også flere typer bedøvende creme og spray på markedet, som kan bruges uden kondom eller sammen med alle andre mærker kondomer.

 

I dag producerer Durex en lang række produkter til sjov og sikker sex, fx massagecreme og orgasmecreme.

Durex er et af verdens mest populære mærker og føres blandt andet i den store webshop Køb Durex Performa her.

Sidst opdateret d. 16/10/2017.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler