• Bestil inden 16.30 - sendes samme dag!
  • Neutral afsender adresse & tekst på kontoudtog
  • Fri fragt til posthus, ved køb over 300Kr.
  • Kundeservice: 4017 8000

Forkæl din kvinde med kondomer med bedøvende creme

Kondomer med bedøvende creme gør det nemmere for dig at holde længere i sengen – det bliver både du selv og din sexpartner glade for! Nu kan du prøve dem ganske gratis, når du alligevel bestiller varer i shoppen. Du får nemlig 12 valgfri kondomer med hver ordre.

Sådan virker kondomer med bedøvende creme

Kondomerne kaldes også bedøvende kondomer eller delay kondomer. De virker ved at nedsætte følsomheden i din penis en ganske lille smule. Derfor er der tid til mere sjov i sengen for både din sexpartner – samtidig med at du kan glæde dig over en endnu mere ivrig kvinde!

Cremen er baseret på benzokain, som du måske kender fra kløestillende midler til insektbid. Den er selvfølgelig helt uskadelig for alle mænd uden allergiproblemer. Spørg os, hvis du er i tvivl – vi har solgt alt til sexlivet i mange år.

Vælg dine egne favoritter

I shoppen finder du mange forskellige bedøvende kondomer fra flere mærker, fx EXS, Condomi og selvfølgelig klassikeren Durex.  Du kan også vælge bedøvende spray eller servietter med spray til penishovedet, som du kan bruge med eller uden præservativ.

Bedøvende kondomer er for alle mænd

Kondomer med bedøvende creme er ikke kun for dig, der kommer meget tidligt i samlejet. 

Det er nemlig ikke din fejl, hvis du kommer hurtigere end din kvinde, for kvinder har af hormonelle årsager brug for at blive stimuleret i længere tid for at opnå orgasme.

Forkæl hende med et langt forspil – det bliver hun glad for.

Bestil bedøvende kondomer allerede i dag, så er I godt på vej mod en endnu større sexoplevelse. 

Sidst opdateret d. 16/10/2017.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven
Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler