Visning:
Produkter / side
Sorter efter
 Norix - Nuru massage gel 1000ml 

Norix - Nuru massage gel 1000ml

- fræk og intens massage creme
- vandbaseret

 Norix - Nuru massage gel 300ml 

Norix - Nuru massage gel 300ml

- fræk og intens massage creme
- vandbaseret

 Norix - Nuru massage metal skål 

Norix - Nuru massage metal skål

- metal skål til Nuru massage gel
- kan opvarmes

 Nuru massage pulver 5gram 

Nuru massage pulver 5gram

- fræk og intens massage creme
- pulver til opblanding i vand

Side:

Nuru massage

For de fleste er Nuru massage et nyt bekendtskab selvom det har eksisteret i mange år, ordet Nuru betyder glat på Japansk og det er netop det der er grundstenen for denne massage type. Modsat normal massage hvor man tænker på kun at bruge sine hænder på sin partner er Nuru en helkrops massage teknin forstået på den måde at man bruger hele sin krop til at massage sin partner.

Rigtige omgivelser til Nuru massage

Det vigtigste er at omgivelserne er rigtige når man kaster sig ud i at prøve Nuru massage, det er vigtigt at man kan slappe helt af og give sig hen uden at tænke på om telefonen ringer eller der kommer nogen på besøg eller børnene vågner. Når man har styr på alt dette kan man skabe den optimale stemning med lidt afdæmpet musik og steringlys og sørge for at der ikke er for koldt i rummet, hvis I småfryser under sceancen fungere det ikke.

Valg af produkter til Nuru

Som udgangspunkt kan de fleste massagemidler bruges til Nuru massage men det er langt fra optimalt. Hvis man bruger klassiske oliebaseret massagemidler bliver du og din partner ikke bare fedtet ind men også alle ting omkring jer og det er ikke altid så let at få oliecremer af møbler gulv mm. Olie fungere fint hvis det bare er massage kun på dele af kroppen hvor man bruger hænderne til at give massagen med. Til Nuru massage bør man vælge produkter specielt udviklet til dette, for det første giver de lige præcis den glideeffekt der er ønsket til formålet, men er også vandbaseret hvilket gør at det forholdsvis let at rengøre både sig selv om omgivelser efterfølgende.

Brug kroppen til at massere med

Når man begynder med Nuru massage kan det kræve lidt tilvænding at begge parter bør være nøgne eller tæt på. Den givende part smører så sig selv ind i Nuru cremen så personen ud over at bruge hænderne på sin partner også bruger sin krop til at glide henover parterens for og bagside. Det er super frækt for en mand når kvinden kun bruger sine bryster til at glide frem og tilbage over feks. hans brystkasse og intime dele uden at måtte røre hende, for derefter at bytte om hvor manden bruger hele sin krop til langsomt at glide hen over kvindens nøgne krop og intime område for at ophidse hende og holde hende hen i uvished.

 

Produkter Produkter  Artikler Artikler  Nyheder Artikler